İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Özgeçmiş
:

1976 yılında Isparta İli Şarkikaraağaç İlçesi Sarıkaya köyünde doğdum. İlkokulu Sarıkaya Köyü İlkokulunda, ortaokulu Salur köyü ortaokulunda ve lise öğrenimimi Yalvaç Sağlık Meslek Lisesinde tamamladım. 2004 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden,  Ziraat Mühendisi olarak mezun oldum. 2014 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliğinden, 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliğinden mezun oldum. 2004 yılında 4924 sayılı kanuna göre Isparta İli Yenişarbademli İlçesi Sağlık Ocağında göreve başladım. Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 ASH istasyonunda Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı Teknisyeni) olarak 8 yıl görev yaptıktan sonra 2012 yılında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tanı ve Rehabilitasyon Hastanesine tayin oldum. 6 yıl görev yaptıktan sonra 2018 yılında Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım.